vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Survival Edge (Black Handle Version) Bekijk groter

Survival Edge (Black Handle Version)

80PHB

Nieuw product

De Survival Edge is een licht, sterk en waterdichte mes met een hol handvat. Het is de ideale partner voor elke survival of outdoortocht.

Meer details

39,00 €

Meer informatie

Survival Edge
Black Handle

80PHB

Cold Steel wilde al veel langer een economisch survival mes op de markt brengen met een hol handvat. Er zijn al heel wat van zulke messen op de markt, maar de meesten zijn echter te zwak om echt goed te kunnen gebruiken. En vaak zijn ze nog duur ook. Dus Cold Steel wilde het beter doen.

De Cold Steel Survival Edge is vederlicht en zo sterk als een os. Hij is gemaakt in Duits 4116 staal. Hij is voorzien van een zeer sterke clip punt, wat hem veelzijdig genoeg maakt voor alle survival situaties.

Het handvat is gemaakt van de beste kwaliteit polypropyleen die beschikbaar is. Het handvat is voorzien van een dubbele handbescherming. Deze is ook bijzonder als je je Survival Edge ombouwt naar een speer (ja ja, dat kan ook).

Het oppervlak van het handvat is afgewerkt met 5 rubberen o ringen om meer grip te hebben als je mes nat is, of voor intens gebruik. Het holle handvat kan waterdicht afgesloten worden, waardoor het bijzonder handig is om diverse survival items in op te bergen, zoals lucifers, tinder, vishaken, enzovoort.

De Survival Edge wordt geleverd met een Secure-Ex schede die past op de meeste riemen. Maar hij kan ook als nekmes gedragen worden. De schede is voorzien van een Ferrocerium vuurstaal. Als je de rug van je Survival Edge over dit staal wrijft, zal je heel makkelijk een vuur kunnen maken.

Dit lichte, sterke en waterdichte mes is jouw ideale partner voor elke survival of outdoortocht.

Kenmerken:

gewicht: 85 gram
Lemmet dikte: 2,5 mm
Lemmet lengte: 12,7 cm
Handvat: Hol polypropyleen, 10,2 cm
Staal: Duits 4116 Krupp Roestvrij
Schede: Secure-Ex

Video Survival Edge

Klantbeoordeling

Accessoires